Wednesday 20 April 2011

olvasás for Illusztrátor Pajtások

Kép az Illusztrátor Pajtások e heti témájára, ami az Olvasás. A kép különlegessége, hogy részben  vektoros, köszönet Eszternek a tanításért. Az első ilyen "vegyes" technikával (papíron és gépen) készült képem, felteszem ide, hogy legyen honnan számítani a későbbi fejlődést...

Monday 18 April 2011

Nyomatok

A pár nappal ezelőtti postával nyomatok érkeztek. A4-esek, A5-ösek, szépek, ragyogó színesek.
Köszönöm Mónikának a nyomda-ajánlást.

Így hát van: a Baba, a Maléna kertje (első képe), a Lesznai-sorozatból a Körte, és a Kert. Mindegyik 25-25 számozott példányban.

Érdeklődni lehet irántuk, keresnek kedves szobákat, kényelmes falakat, kép-társakat, csodáló szemeket...


Wednesday 13 April 2011

MA:LOM műhely

Elindult a MA:LOM műhely Telkiben. Ahogy a neve is mutatja, ez egy hulladék újra-alkotóműhely anyukáknak és gyerekeknek. Elődeink és inspirálóink a pécsi Retextil Manufaktúra, a Cellux Csoport (akik majd vendégségbe is jönnek hozzánk) és a wekerlei Kör-kötő-kör. Már két alkalom is volt, és elmondhatom, hogy nagyon-nagyon nagyon élvezzük... ez együttlétet, a fecsegést, és az alkotást. Ide a blogra most elsősorban a plakátja miatt kerül fel ez a bejegyzés, aminek a készítését szintén nagyon élveztem.

A programról több infó a Zöld Telki blogon található.

Monday 11 April 2011

Remekművek az elmúlt félévből

Az elmúlt félévben egész rendszeresen sikerült eljutnom a Szuterénbe festeni. Tamás rendszeresen fotózza a munkáinkat és felteszi a Tanulmányrajz blogra, ennek köszönhető, hogy most ide is be tudom linkelni a képeket, íme:


Interjú a Maléna kertje alkotóival

A Prae.hu művészeti portál készített velünk egy interjút, még mindig az Aranyvackor kapcsán, itt olvashatjátok. A kép csak a vackor kedvéért van itt...

Wednesday 6 April 2011

Félénk állatok

Végre sikerült rávennem a nyulakat, hogy mutassák meg magukat, de csak az üveg mögé bújva tudtam lefotózni őket. A mackók ellenben úgy döntöttek, hogy maradnak még a barlangban, és csak egy hónap múlva jelennek meg a nagy nyilvánosság előtt. Még bíztatom őket egy kicsit.

Friday 1 April 2011

Ez jövő kedden lesz

Újabb kiállítása nyílik az Illusztrátor Pajtásoknak jövő kedden, Nagytétényben! Akinek útba esik, jöjjön...